Friday, 26 February 2016

salam sejahtera :)

assalamualaikum.

aku ni dok cakap sorang sorang plak. bukan ada orang baca blog aku pun. kah kah :p
takpe la. utk hilangkan bosan :)

kadang kadang aku terpk. masa dah semakin singkat, usia dah semakin meningkat. sekarang kalau perasan masa ni cepat je berlalu. monday blues tup tup dah jumaat @@ ya rabbi cepat nya masa *walaupun perit nak tgu jumaat 

sampai bila kita nak berada di takok lama. sampai bila nak berubah jadi insan yang lebih berwawasan. yang ada masa depan yg jelas. risau sgt pk. bila nak ada saving sendiri (utk safety masa depan la kan). tiap manusia mesti ada niat utk berubah. sama jugak aku. harap suatu hari nanti di beri kesempatan utk berubah ke arah lebih baik. aminnnnnn

jadi seorang muslimah yg di redhai Allah, menjadi isteri mithali solehah, menjaga anak yg baik dan diberkati, menjadi seorang yg disayangi ramai, membina mahligai yg indah, rumah tangga yg bahagia, anak anak yg soleh dan solehah, rezeki halal yg melimpah, kesihatan, kejayaan, pekerjaan, dan semua ini disulam dengan rahmat dan peluang dari ALLAH. :)

Amin ya rabbalaminnnn.

bye bye see you
adiossss


No comments:

Post a Comment