Tuesday, 17 May 2016

Authorized agent - His&Her by Hanis Hairul

hello everyone.

dah lama xupdate blog ni. knon2 last entry cameron part 1 la kan,. last2 sampai sekarang pun tak update part 2 3 4 5 ... hahaha :p . nanti la eh rajin2 i update lagi :)

so actually today nak share yang im officially as agent under His&Her by Hairul Hanis. =) wah teruja! haha sebenarnya dah lama dah jadi authorized agent ni sekarang baru nak update blog. hehe

hanis dan hairul ni ada aura dorang tersendiri (uolss pun ada, bangga dgn diri sendri sikit k :p). dorang ni ramai peminat termasuk la aku insan yg kerdil ni. so nak jadi cerita aku ajak husband pg tgk launching koleksi H&H ni. alih2 terlekat terus daftar agent under stokis selangor :)

oh btw i memang ada niat nak buat bisnes andddd this is my first time buat bisnes and just online no physical store,. yela nak mana mak nak dpt duit nak bukak store tiba2 kan. kah! baru nak jinak2 so masuk la agent. alhamdulilah. At least percubaan nak bisnes tu dah start sikit2. harap2 ada la jalan kebaikan lepas ni :)

koleksi H&H ni best ke? cantik ke? ha ni nak habaq ni. for me koleksi dorang cantik2. simple and soft colour. material  memang tiptop! bukan nak puji sbab agent eh. i ols sendri tgk tauuu hehe. design dia agak rare. not too rare not too common,. sedang2 masak org kata. haha

plus advantage dia semua baju HER ada match dgn HIS. so mana2 nak cari baju couple utk raya, utk tunang, nikah kenduri bridesmaid ....... memang la sgt sesuaiii. :) tak payah la susah2 cik abg awak nak ke sana sini pilih baju nak match dgn awak awak ni kan. hehe

personal opinion. H&H ni satu koleksi/pengeluaran yg bagus. tambah2 dri anak melayu sendri, agak bangga la. keluarkan koleksi yg sedap mata memandang. good job dan tahniah pada Hairul Azreen dan isterinya yg cantik Hanis Zalikha :)

anything berkenaan and nak tahu details bole whatsapp kami @ follow IG kami hh_hairulhanis_pj

ohhhh kami ada COD jugak! cod PJ dan KL (apa pun bole nego dgn kami :)

nti rajin i post gambar k. hehe

k bye :p