Wednesday, 15 June 2016

ramadhan 2016

Salam ramadhan.
Ahlan wasalan ya ramadhan :)

Alhamdulilah harini dah hari ke 5 umat islam berpuasa. InsyaAllah.

Alhamdulilah tahun ni first time berpuasa sebagai isteri org wei. haha perasaan yg lain kali ni. berbuka dengan suami sahur dgn suami. terawih dgn suami. mengaji dgn suami. hehe. syukur diberi kesempatan merasa nikmat Allah di dunia ini :')

Tahun ni confirm raya kat perak. no gaduh gaduh nak balik mana ok, sebab kampung kami dua2 kat perak, haha (walaupun rumah suami dekat KL. poyo je dia tu ckp org perak jugak :p). Just xtahu la rumah mana nak raya dlu, harap2 rumah si isteri laaaa. pleaseeeeee >.<

Puasa kalini kami plan nak grab banyak2 amalan yg kami mampu. biar rasa mcm ni ramadhan terakhir (i hope more ramadhan la ofcos insyaAllah).

btw mostly aku berbuka dan bersahur di rumah mertuaku. sebab kami stay dekat sana lagi, haha. ok la, not too awkward hehe. tpi aku xmasak la... sebab aku kan kerja balik kerja pun dah kul bpe., balik kul 5 sampai tetap dekat 7. jem wei :( so xmasak la jawabnya. no skill showing this ramadhan! hahaha

husband! i love you. :D jom imarahkan lagi bulan ramadhan pertama kte niiiii.

ok bye >.<

No comments:

Post a Comment